INFORMATIE EN AANMELDING CENTENNIAL FEEST

DV woensdag 29 maart a.s. bestaat onze gemeente 100 jaar! We willen uitgebreid stilstaan bij dit bijzondere jubileum en dit ook graag met jullie vieren.

Woensdag 29 maart
Op deze dag zijn jullie vanaf 14 uur van harte welkom op onze koffiemiddag in ons gebouw “De Ark”, waarbij ook buurtgenoten de gelegenheid krijgen om met ons kennis te maken.
Vanaf 17 uur zijn jullie ook welkom voor ons avondprogramma, waarbij er tijd is om elkaar te ontmoeten en – natuurlijk ook – om samen te eten. Om 19 uur begint de samenzang en dankdienst. Rond 20 uur sluiten we de avond af met koffie of thee.

Vrijdag 2 t/m zondag 4 juni:
We hebben een gevarieerd programma. Natuurlijk zal er veel gelegenheid zijn om God gezamenlijk te danken, lof te brengen, getuigenissen te delen én om elkaar gezellig te ontmoeten.

Zo houden we Vrijdag 2 juni een praise-avond in ons kerkgebouw “De Ark”.

Zaterdag 3 juniwordt groots gevierd in het multicultureel centrum “Don Bosco” in Rijswijk. Hier ontvangen wij jullie graag vanaf 14.30 uur. Er is alle tijd om lekker bij te praten en deel te nemen aan spel- en sportactiviteiten.

Ook geeft gastspreker Cees van der Laan een presentatie over de geschiedenis van de pinksterbeweging. Cees van der Laan is hoogleraar pentacostalisme en schrijver van verschillende boeken over de pinksterbeweging in Nederland en Indonesië.

Een heerlijke maaltijd zal natuurlijk niet ontbreken!
Deze avond zetten we feestelijk voort met muziek én dans.

Zondag 4 juni sluiten we het feestweekend af in “De Ark” met een eredienst. Daarna is er nog tijd om na te praten met koffie en wat lekkers.

We vragen jullie wel om via onze website aan te geven op welke dag/dagen jullie het jubileum met ons meevieren: www.pinksterbeweging.info

Contactpersoon voor vragen en informatie over de jubileumviering is Rody Douwes. Rody is bereikbaar op nr. 06-27016393.

We hopen van harte jullie bij onze vieringen te ontmoeten!

Gods zegen,
De Jubileumwerkgroep

Hieronder kunt u zich aanmelden voor het 100-jarig bestaan van de gemeente op de data:
29 maart 2023 en 2-4 juni 2023

Aanmelding Centennial Feest