’Een

PREKEN

Wanneer u niet een dienst kunt bijwonen zijn ook de diensten online te beluisteren. Onderaan de pagina staan de 3 meest recente audio- en videodiensten. De overige streams zijn hier te vinden: Alle audiopreken Alle videopreken.

WELKOM

Welkom op de website van Chr. Gemeenschap de Pinksterbeweging. Wij zijn een Gemeente in het Laakkwartier in Den Haag. Mocht u een keer een dienst bij willen dan bent u van harte welkom.

WAT WIJ GELOVEN

De Gemeente aanvaardt uitsluitend als grondslag de Bijbel, het geïnspireerde, gezaghebbende, enige en onfeilbare Woord van God. Zij gelooft en belijdt daarom dat er ÉÉN God is, Die Zich van eeuwigheid openbaart in drie Personen: Vader, Zoon en Heilige Geest.

NIEUWSBERICHTEN

OPSCHORTEN VAN DE EREDIENST

Het Bestuur heeft onlangs besloten om de diensten weer fysiek te laten starten op zondag 16 mei, mits er op de persconferentie van 11 mei geen tegenstrijdige adviezen volgen vanuit de regering.

Dat betekent dat we weer een maximum aantal bezoekers handhaven, waarbij we op de 1,5 meter afstand van elkaar kunnen zitten. En natuurlijk geldt vooraf aanmelden en thuisblijven bij klachten. Naast de fysieke diensten, blijft het mogelijk de dienst thuis te kijken via YouTube en onderstaande link, zoals u van ons gewend bent.

Zie ook deze link voor verdere details.


Elke woensdag van 10:00 – 13:00 uur!

Van harte welkom!

voor kennismaking, gesprek, of een kopje koffie of thee!
In de Deimanstraat 11 te Den Haag.


Online Stream 9 Mei 2021 – Frits Altorf
Getiteld: Mamma mia

Aanvang 10:30 uur


   Klik hier voor de online stream


AGENDA

© Chr. Gemeenschap de Pinksterbeweging